Termik-& distansflyg, apfelstrudel och magiska Alpvyer

Flygresan till Werfenweng i Österrike är specialdesignad för dig som vill uppleva det genuina Österrike i kombination med att flyga termik- och distansflygning. Werfenweng erbjuder en magisk flygvy över de Österrikiska Alperna. Dessutom bor du nära lift och landning och har endast ca en timmes bilfärd till Salzburg, Mozarts hemstad.

Flygresan går till München där vi fortsätter vår färd till den lilla alpbyn Werfenweng. Vi kommer att bo på det fina hotellet Barbarahof och i priset ingår frukost och middag.

Denna resa är planerad i samarbete med Jocke Johansson som bor i Werfenweng och som har flugit mycket i området. Jocke kommer också att tipsa om var termiken är, vart du ska flyga för att få fina distanser samt hur vario och GPS ska användas på bästa sätt vid distansflygning och tävling. Här finns fina grässtarter med gott om utrymme att lägga ut skärmen.

Först till kvarn! Klicka här för att boka »

PLATS: Werfenweng, Österrike
AVRESA: 2024-07-17
HEMRESA: 2024-07-24

FLYGNIVÅ: Student med minst 30 höjdflyg, P1 och P2.

PRIS: 14900kr

Priset inkluderar flyg från Arlanda, Landvetter, Kastrup eller Gardemoen, samtliga transporter på plats inklusive upphämtning vid distansflyg, liftkort, start- och landningsavgifter, del i dubbelrum med DWC, frukost och middag på hotellet, lokal guidning och svensk instruktör. Enkelrum mot extra kostnad.

Enkelrum 2200kr.