Resor

Skräddarsydda skärmflygresor

Vill du känna frihetskänslan i luften i kombination med att upptäcka indiens spännande kultur? Eller känna naturens krafter lyfta dig upp över Algodonales magnifika landskap? Kanske hänga längs Sydafrikas kust samtidigt som du ovanför betraktar delfiner som leker bland vågorna? Eller flyga i harmoni med fåglarna i Österrike?

Med 35 års erfarenhet i bagaget, presenterar vi på Äventyrscenter ett spännande utbud av skärmflygresor till världens alla hörn. Genom personligt utvalda platser och kontakter, blir din resa en unik, skräddarsydd upplevelse som tar tid till spännande resmål med optimala förutsättningar för skärmflyg och maximalt antal flygtimmar i skärmen.

Du kan känna dig trygg med oss som researrangör. Vi har rekat och provflugit alla resmålen och känner därmed till alla dess smultronställen för skärmflyg, men även alternativa sysselsättningar, restauranger m.m.

En rutinerad svensk instruktör/reseledare följer med på resan och ser till att du trivs och får ut maximalt av din vistelse. Du har givetvis möjlighet att uppgradera din licens på samtliga resor. När du bokar resa från oss så ingår dessutom flygbiljett, boende och lokal logistik, så du kan lugnt lägga allt ditt fokus på att flyga, uppleva resmålet och njuta av friheten i luft & på mark.

Äventyrscenter har ställt resegarantin till Kammarkollegiet. https://www.kammarkollegiet.se/