Fly det svenska vintermörkret och ta en flygtur in i den indiska kulturen.

Lockas du av exotiska Sydafrika och unika flygmöjligheter så är denna resa något för dig. I Wilderness bor du på ett tjusigt hotell vid den Indiska Oceanen. Närmaste starten ligger på hotellets gräsmatta 20-50 meter från hotellrummet! Övriga starter ligger ca 10-20 minuters bilfärd bort. Längsta hanget heter Paradis Ridge och är hela åtta kilometer långt. Lägg därtill att du har stor möjlighet att se delfiner och hajar från ovan och flygupplevelsen blir optimal!

Den andra veckan bjuder på termik- och distansflyg i Porterville. Om vädret tillåter kommer vi även att flyga i Cape Town och Hermanus. Om vädret inte är flygbart finns det många andra spännande aktiviteter som t.ex. safari, nationalparksbesök och dykning. Sydafrika bjuder dessutom på mycket god mat och fina viner till låga priser.

PLATS: Wilderness & Porterville, SYDAFRIKA
AVRESA: 2023-01-14
HEMRESA: 2023-01-29

FLYGNIVÅ: Pilot 1 och uppåt. Uppgradering av licens möjligt. Kontakta Äventyrscenter.

PRIS: 22900 SEK

Priset inkluderar flyg från Landvetter, Arlanda eller Kastrup, lokala transporter, del i dubbelrum, frukost, svensk guide/instruktör, start avgift i Porterville. Enkelrum mot extra kostnad. PRISET AVSER EN 2 VECKORS PERIOD